Clientenervaring

Cliëntervaringen

Cliëntervaringen


Vertel ons wat u vindt!

Heeft u op- of aanmerkingen op de behandeling of uw behandelaar? Schroom niet om deze ook al tijdens de behandeling te delen; in een gesprek of per e-mail. Als we weten wat u niet of juist wel prettig vindt, kunnen wij uw behandeling hierbij beter laten aansluiten. 

​Daarnaast stellen wij het op prijs als u een beoordeling achterlaat op Zorgkaart Nederland. Natuurlijk is het fijn als mensen positief zijn, maar kritische feedback is ook welkom. Op basis van de beoordelingen hebben wij bijvoorbeeld onze wachtruimte opnieuw ingericht. Een andere verbetering: behandelaren vragen nu standaard na de intake of de cliënt het ziet zitten de behandeling met die behandelaar in te gaan.

 

CQ-index

Bij het einde van elke behandeling meten we ook met een vragenlijst hoe u de behandeling hebt ervaren. Deze vragenlijst heet de CQ-index. De gemiddelde resultaten (schaalscores en een rapportcijfer) van deze vragenlijst kunnen we vergelijken met die van andere aanbieders - omdat die dezelfde vragenlijst gebruiken kunnen we dan appels met appels vergelijken. Dat geeft ons veel waardevolle informatie om mijn processen te verbeteren.

​ ​

Resultaten cliënttevredenheid 2020


Volwassenen

Bejegening (1-5) 4.85

Bereikbaarheid behandelaar (1-5) 4.82

Samen beslissen (1-5) 4,38

Mogelijkheid betrekken familie of naasten (1-5) 3.47

Uitvoering behandeling (1-5) 4.85

Rapportcijfer (0-10) 9.41


*Gemiddelde van 17 ingevulde vragenlijsten over 2020


Kind & Jeugd

Bejegening (1-5) 5

Bereikbaarheid behandelaar (1-5) 4,87

Samen beslissen (1-5) 4,3

Mogelijkheid betrekken familie of naasten (1-5) 5

Uitvoering behandeling (1-5) 4.87

Rapportcijfer (0-10) 9,75


*Gemiddelde van 8 ingevulde vragenlijsten over 2020


In 2021 willen we ons richten op het verbeteren van het samen beslissen bij de start van de behandeling en bij de evaluatiemomenten. Daarnaast willen we bij volwassen meer aandacht hebben voor het betrekken van naasten. Onder andere door te wijzen op de informatie via internet voor naasten, en door het aanbieden van eventuele mogelijkheden om aan te sluiten bij een behandelgesprek.Quotes van cliënten

29-04-2020 Vrouw 35 jaar

Ik ben zeer dankbaar voor het behandeltraject wat ik heb doorlopen bij praktijk Imares. De manier van werken is doortastend, maar ook liefdevol en ondersteunend. Ik heb me heel erg gehoord gevoeld. De duidelijke, doelgerichte aanpak helpt me nu verder om alle stappen die ik heb gezet, nu en in de toekomst te kunnen toepassen in mijn dagelijks leven.

30-11-2020 Moeder 45 jaar

Ik ben ontzettend blij met de behandeling en het resultaat. Ik waardeer Marieke heel erg en vind haar ook een aardig en tof mens. Ze is zeer deskundig en doortastend en weet de juiste snaar te raken. Haar charme, authenticiteit sieren haar, ook in haar aanpak en bejegening. Ik vind het zelfs

jammer dat ik haar niet meer zie. Het resultaat is echt boven verwachting. Super blij mee. Een dikke 10!

2-10-2020 Jongen 17 jaar

Het voelde echt als persoonlijke hulp, afgestemd op wat ik nodig had en wilde. Ik ben heel dankbaar voor alles.01-12-2020 Vrouw, 27 jaar

Ik heb nooit eerder zo’n fijne, effectieve en op maat gemaakte behandeling ervaren voor mijn mentale problemen. Marieke en Esther zijn beiden zeer professionele hulpverleners met enorm veel kennis en kunde wat betreft hun vakgebied. Daarbij zijn beiden bijzonder prettig in de omgang, mede door hun geduld, begrip, enthousiasme, positiviteit en vermogen tot motiveren.