Aanmelden

Aanmelden bij Praktijk Imares

Wilt u uzelf of uw kind aanmelden voor hulp bij IMARES? U bent van harte welkom. Jammer genoeg hebben wij momenteel een wachtlijst. Als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden, vragen wij u om ons alvast wat informatie te geven over onder andere de reden van uw aanmelding. 


Met deze informatie kan een eerste beoordeling worden gemaakt of de behandeling bij IMARES past bij uw hulpvraag. Ook kan met deze informatie het intakegesprek worden voorbereid. Na het intakegesprek wordt definitief beoordeeld of IMARES u kan helpen bij uw hulpvraag. Natuurlijk kunt u dan ook aangeven of u denkt dat de behandeling bij uw klachten aansluit.


Aanmelden bij Praktijk Imares gaat via één van de aanmeldformulieren. U kunt hieronder kiezen uit Aanmeldformulier Kind en Jeugd (tot 18 jaar) of Aanmeldformulier Volwassenen. Nadat het formulier geopend is kunt u deze volledig invullen. Hierna kan het formulier per post naar onderstaand adres worden gestuurd.

Wilt u het aanmeldformulier liever per mail wil versturen? Dan kunt u uw e-mailadres sms-en naar het mobiele telefoonnummer van Esther of Marieke. Wij sturen u dan een e-mail via de beveiligde mail die u kunt beantwoorden met het aanmeldformulier in de bijlage. Op deze wijze wordt de aanmelding beveiligd verstuurd.

 

Als u graag bij IMARES in behandeling wilt, dan is het nodig om één van deze formulieren zo volledig mogelijk in te vullen. U wordt pas op de wachtlijst geplaatst, nadat het formulier volledig ingevuld is ontvangen.


Onze praktijk is gevestigd op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig, alleen een trap. De praktijk is dus niet/minder toegankelijk voor cliënten met een rolstoel.