Marieke van Oosteren - Reeuwijk

Marieke van Oosteren - Reeuwijk


Marieke is gespecialiseerd in traumaklachten en PTSS bij kinderen, jongeren en hun ouders. Daarnaast biedt zij hulp aan kinderen en jongeren met negatief zelfbeeld, angstklachten, emotieregulatie-problemen en kunnen ouders bij haar terecht met opvoedproblematiek. Indien ouders zelf onverwerkt trauma hebben, kunnen zij hiervoor ook behandeld worden. Marieke heeft veel ervaring met behandelen van klachten na seksueel misbruik. 

 

Er wordt gewerkt aan het hele systeem in plaats van alleen met het kind of de jongere. Dit kan hen helpen weer meer positieve gezinsinteracties te hebben en ouders kunnen weer de ouder zijn die ze willen zijn en die hun kind nodig heeft.  


Marieke maakt gebruik van evidence-based behandelmethodes (zoals EMDR en Exposure) en indien nodig andere cognitieve gedragstherapeutische technieken. 


Zij is NVO orthopedagoog-generalist (BIG nummer: 09926952831) en EMDR practitioner kind & jeugd. Ze heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening met speciale aandacht voor trauma en het sterker maken van gezinnen die in zwaar weer terecht zijn gekomen. 


Naast Imares*m is Marieke werkzaam bij PSYTREC (psychotrauma expertise centrum), waar zij mensen met complexe PTSS (complex trauma) behandelt. 

Marieke (1977) is getrouwd en moeder van 3 pubers.


Marieke werkt op dinsdag en vrijdag voor Imares.

Copyright @ All Rights Reserved

CONTACTGEGEVENS

Willem Arntszlaan 119, 3724 EE DEN DOLDER