Inge Linde

Inge Linde


Inge houdt zich bezig met het behandelen van traumaklachten, negatief zelfbeeld en angstklachten bij kinderen en jeugdigen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in versterken van de hechting tussen ouder (opvoeder) en het jonge kind (0-8 jaar). Ze werkt vanuit de beleving van het kind met daar omheen alle voor het kind belangrijke personen.


Ze vindt het belangrijk om aandacht en veiligheid te bieden, zodat er een veilige basis is van waaruit trauma's en angsten behandeld kunnen worden.


Inge is sinds 2015 orthopedagoog-generalist. Naast haar werk bij Imares werkt zij sinds 2003 bij een grote jeugdzorginstelling als gedragswetenschapper van het diagnostiekbehandelteam. Zij voert handelingsgerichte diagnostiek uit en is tevens EMDR-therapeut. 


Zij maakt gebruik van evidence based methodieken zoals EMDR en indien nodig andere cognitief gedragstherapeutische technieken.


Inge's kracht is haar positieve insteek, betrokkenheid, het goed kunnen luisteren en haar doelgerichtheid. Inge (1978) is getrouwd en moeder van drie dochters.

Copyright @ All Rights Reserved

CONTACTGEGEVENS

Melkweg 3, 3721 RG  BILTHOVEN