Esther Jansen-Winnubst

Esther Jansen-Winnubst


Esther is gespecialiseerd in traumaklachten en PTSS. Daarnaast biedt zij hulp aan (jong)volwassenen en ouderen met angsten, fobie├źn, klachten rondom zelfbeeld en stemmingsklachten.


Zij is GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt en EMDR therapeut. Zij is jarenlang werkzaam geweest in de ouderenzorg, waar ze mensen behandelde met stemmings- en angstklachten, zorgteams ondersteunde in het omgaan met onbegrepen gedrag en steunende familiegesprekken deed.


Esther werkt met verschillende behandelmethoden, waaronder cognitief gedragstherapeutische, psychodynamische en schematherapeutische methoden, EMDR, exposure en oplossingsgerichte technieken.

Tevens bestaat de mogelijkheid om te werken met E-health modules.


Nu is zij, naast Imares, werkzaam bij PSYTREC (psychotrauma expertise centrum) waar ze mensen met complexe PTSS (complex trauma) behandelt. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in het behandelen van seksueel misbruik (zowel langdurig als eenmalig). Hiernaast geeft Esther supervisie aan GZ-psychologen in opleiding en is praktijkopleider voor de opleiding tot GZ-psycholoog.

Esther (1977) is getrouwd en moeder van 3 kinderen.


Esther werkt op dinsdag en donderdag voor Imares.

Copyright @ All Rights Reserved

CONTACTGEGEVENS

Melkweg 3, 3721 RG  BILTHOVEN